Starterkrediet ondernemer

Ben jij een beginnende ondernemer, en op zoek naar een kapitaal om jouw bedrijf te laten draaien? Vraag een starterkrediet ondernemer aan om je bedrijf draaiende te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een startkapitaal te komen, lees snel verder voor meer informatie.

Starterkrediet ondernemer

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Je moet van alles regelen, en een groot gedeelte daarvan gaat om allerlei administratieve dingen. Niet bepaald waar je zin in hebt als je net je eigen onderneming bent begonnen. Een van de belangrijkste dingen die je moet regelen is de financiering, je hebt natuurlijk een redelijk budget nodig om alles op gang te laten komen. Wat veel mensen doen is eerst een starterskrediet aanvragen. Als je op zoek bent naar een starterkrediet ondernemer zijn er meerdere mogelijkheden, waarvan er waarschijnlijk wel eentje bij je past. In dit artikel zetten we er een aantal op een rijtje, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Dan is dat in elk geval geregeld, zodat jij zo snel mogelijk kan beginnen met ondernemen!

Bankkrediet

Waarschijnlijk is een bankfinanciering het eerste waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een starterkrediet. Elke bank heeft meerdere experts in dienst die gaan over dit soort kredietverstrekkingen. Als je een aanvraag doet bij een bank is jouw ondernemingsplan heel belangrijk. Aan de hand van dit plan wordt meestal besloten of jij wel of geen krediet krijgt. Een ondernemingsplan moet sowieso aan een aantal standaardeisen voldoen, het is een goed idee om die eisen van tevoren even op te zoeken. Vaak is het geen probleem om een lening bij de bank te krijgen als je nog in loondienst bent. Het is dan mogelijk om een rekening-courant krediet aan te vragen, dan is een van de meeste populaire opties. Als je zo’n krediet krijg heb je de mogelijkheid om rood te staan, en dat kan handig zijn als startende ondernemer. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke lening. Vaak worden daarbij speciale regelingen getroffen voor beginnend ondernemers, zoals een wat voordeligere rente. Je doet er goed aan om gewoon een afspraak te maken bij de bank en je ondernemingsplan mee te nemen. De adviseurs van de bank kunnen naar jouw situatie kijken, en je vertellen wat jij het best kunt doen.

Crowdfunding

Een andere mogelijkheid om als startend ondernemer aan geld te komen is crowfunding. Op het internet zijn veel mensen te vinden die bereid zijn om te investeren in beginnende ondernemingen. Op zogenaamde crowdfunding platforms komt vraag en aanbod bij elkaar. Je kunt als startende ondernemer gaan onderhandelen met een investeerder, en samen een overeenkomst opstellen. Als je dit in goed overleg doet, kan je allebei veel hebben aan zo’n samenwerking.

Regeling durfkapitaal

Tot slot kan je gebruik maken van de regeling durfkapitaal, vroeger bekend als de Tante Agaath lening. Durf kapitaal wordt vaak aangeboden door mensen uit jouw eigen omgeving, zoals familie, vrienden of collega’s. Er zijn altijd mensen die bereid zijn om te investeren in een mooi, beginnend bedrijf!